آموزش شبکه+CompTIA ACompTIA +Securityآموزش عملی شبکهامنیت و هککتاب آموزش امنیت اطلاعاتکتاب آموزش امنیت شبکهکتاب نتورک پلاس

مستحکم سازی ویندوز ۱۱

مستحکم سازی ویندوز.

معرفی ویندوز ۱۱٫

ویندوز ۱۱ جدیدترین نسخه اصلی سیستم عامل ویندوز NT مایکروسافت است که در ۵ اکتبر ۲۰۲۱ منتشر شد. این نسخه جایگزین ویندوز ۱۰ (۲۰۱۵) شد و به صورت رایگان برای هر دستگاه ویندوز ۱۰ که شرایط جدید سیستم ویندوز ۱۱ را برآورده می کند در دسترس است.

ویندوز ۱۱ دارای تغییرات عمده ای است، از جمله طراحی مجدد منوی استارت، جایگزینی “کاشی های زنده” آن با یک پنل جداگانه “ویجت ها” در نوار وظیفه، توانایی ایجاد مجموعه های کاشی کاری شده از پنجره ها که می‌توان به‌صورت گروهی از نوار وظیفه کوچک‌سازی و بازیابی کرد.

مستحکم سازی ویندوز 11
مستحکم سازی ویندوز ۱۱

اینترنت اکسپلورر (IE) با Microsoft Edge مبتنی بر کروم به عنوان مرورگر وب پیش فرض جایگزین شده است، مانند نسخه قبلی خود، ویندوز ۱۰، و Microsoft Teams در پوسته ویندوز ادغام شده است.

مایکروسافت همچنین اعلام کرد که قصد دارد انعطاف‌پذیری بیشتری را در نرم‌افزاری که می‌تواند از طریق فروشگاه مایکروسافت توزیع شود و از برنامه‌های اندروید در ویندوز ۱۱ پشتیبانی کند (از جمله همکاری با آمازون برای در دسترس قرار دادن فروشگاه برنامه‌های خود برای این عملکرد) اعلام کرد.

مستحکم سازی ویندوز ۱۱٫

ویندوز ۱۱ دارای بسیاری از ویژگی های مختلف در رابطه با عملکرد و امنیت است. چندین خط‌مشی و ابزار از پیش نصب‌شده دارد که می‌توان از آنها برای ایمن ساختن آن، هم از طریق اینترنت و هم از طریق دسترسی فیزیکی غیرمجاز استفاده کرد.

با این حال، نصب ساده ویندوز ۱۱ سیاست های امنیتی مورد نیاز برای اطمینان از ایمن بودن کامپیوتر و داده های شما را اجرا نمی کند. حتی اگر کامپیوتر در یک محیط امن، مانند یک دامنه سازمانی قرار گرفته باشد، همچنان مستعد حملات، به ویژه حملات داخلی هستید.

بنابراین، باید ویندوز خود را “مستحکم کنید”. مستحکم سازی به پیکربندی هایی اشاره دارد که برای ایمن تر کردن آن با کاهش سطح حمله، کمتر و کمتر امکان نفوذ هر هکر به آن را فراهم می کند. اگر یک کامپیوتر شخصی یا درون سازمان دارید، می‌توانید آنرا با استفاده از نکات و تکنیک های توصیه شده  غیرقابل نفوذ می کند:

  •  نصب Windows 11 Security Baseline
  • قفل کردن حساب با رمز عبور پیچیده
  •   غیرفعال کردن ورود خودکار
  • فعال کردن فایروال ویندوز
  • غیرفعال کردن دسکتاپ از راه دور
  • به روز نگه داشتن ویندوز
  • فعال کردن رمزگذاری و رمزگذاری فایلهای طبقه بندی شده
  • مدیریت مجوزهای برنامه
  • پیکربندی تنظیمات کنترل حساب کاربری (UAC)
  • فعال کردن یکپارچگی حافظه
  • بستن پورت های باز و غیر ضروری
  • حذف برنامه های غیر ضروری

مایکروسافت به ارائه سیستم‌عامل‌های ایمن مانند ویندوز ۱۱ و ویندوز سرور و برنامه‌های امن مانند برنامه‌های Microsoft 365 برای شرکت‌ها و Microsoft Edge ادامه می دهد.

مایکروسافت علاوه بر تضمین امنیت محصولات خود، با ارائه قابلیت های مختلف پیکربندی، این امکان را می دهد که کنترل خوبی بر شبکه های خود داشته باشید.

با وجود اینکه ویندوز ۱۱ و سرور ویندوز به گونه ای طراحی شده اند که کاملاً ایمن باشند، بسیاری از سازمان ها همچنان خواهان کنترل دقیق تری بر پیکربندی های امنیتی خود هستند. برای پیمایش تعداد زیادی از کنترل‌ها، سازمان‌ها برای پیکربندی ویژگی‌های امنیتی مختلف به راهنمایی نیاز دارند. مایکروسافت این راهنمایی را در قالب خطوط پایه امنیتی یا security baselines ارائه می دهد.

این پیکربندی استاندارد صنعتی به افزایش انعطاف پذیری و کاهش هزینه ها کمک می کند.در سازمان‌های مدرن، چشم‌انداز تهدیدات امنیتی دائماً در حال تغییر است و متخصصان فناوری اطلاعات و سیاست‌گذاران باید با تهدیدات امنیتی همگام باشند و تغییرات لازم را در تنظیمات امنیتی برای کمک به کاهش این تهدیدات ایجاد کنند.

برای فعال کردن استقرار سریع‌تر و مدیریت آسان‌تر محصولات مایکروسافت، مایکروسافت خطوط پایه امنیتی را به مشتریان ارائه می‌دهد که در قالب‌های مصرفی در دسترس هستند، مانند پشتیبان‌گیری از Group policy Object ها.

مفاهیم بیشتری در حوزه امنیت را می توانید با شرکت در دوره +CompTIA Security بیاموزید. پیش نیاز این دوره، +CompTIA Network می باشد.برای اطلاع از تقویم آموزشی اینجا کلیک کنید. در صورتیکه فرصت حضور در کلاس امنیت شبکه را ندارید، تهیه فیلم های آموزشی امنیت شبکه و کتاب زیر را توصیه می کنیم. برای تهیه می توانید با شماره ۰۹۳۶۵۸۰۳۰۰۱ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا